English
Search icon
Общи приложения
Приложения на КЕП
Приложения на Облачен КЕП

За физически и юридически лица

Обмен на документи с администрацията

Можете да използвате електронните услуги на държавната и общинска администрация – например да подавате данъчни декларации, молби, жалби и всякакви други документи, които обменяте с държавните структури.

Банкирате сигурно онлайн

Използването на електронен подпис гарантира най-висока степен на сигурност, което е от особена важност, когато става дума за парите Ви. Банките препоръчват използването на електронен подпис, защото той в най-голяма степен изключва злоупотреби и възможност за манипулации. Нещо повече – наличието на електронен подпис е едно от задължителните изисквания, ако желаете да ползвате активни операции, включително да нареждате плащания по Интернет.
Наред с високото ниво на сигурност, електронният подпис предлага и несравнимо удобство при използване на онлайн банкиране – можете да използвате няколко различни системи с един електронен подпис, което опростява работата Ви, пести време и Ви дава достъп до Вашите пари независимо къде се намирате. Списък на банките, които поддържат електронен подпис за достъп до системите си и подписване на банкови документи, можете да намерите в секция "Електронно банкиране".

За защитен обмен на информация

Можете да подписвате кореспонденцията си, така че да сте сигурни, че тя остава непроменена по пътя си в Интернет до достигане на точния получател.

За юридически лица

  • Подавате данъчни, осигурителни и трудови документи: справки-декларации и дневници по ДДС (към НАП, НОИ, Митници), Интрастат и други, регистрирате трудови и граждански договори;
  • Издавате електронни фактури, които са признати електронни документи и по този начин пестите разходи и време, подобрявате отношенията с партньорите и клиентите си;
  • Преминавате към безхартиен документооборот и съхранение. Така намалявате разходите и ускорявате бизнес процесите. Използвайте нашия специализиран софтуер за електронно подписване на документи и поддържайте е-архив;
  • Въвеждате политика на подписване на вътрешния документооборот. Така повишавате прозрачността и осигурявате достоверност и неотменност на фирмените процеси.

Специални приложения

Специализирани подписи се използват за различни приложения като:

  • удостоверяване на автентичността на данните на сървър;
  • защита на електронна поща;
  • криптиране/декриптиране на информация;
  • удостоверяване на самоличност във виртуални частни мрежи (VPN).

Държавни административни услуги

В ЕЛЕКТРОННИЯ ПОРТАЛ НА БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО се поддържа актуален списък на всички услуги, достъпни по електронен път.

 

 

Електронно банкиране

В голяма част от банките, които предлагат банкиране през Интернет, за извършване на активни операции е необходим Квалифициран Електронен Подпис.

 

 

Други услуги

Можете да ползвате електронния си подпис за достъп и използване на различни услуги в Интернет.

eFaktura.bg

система за електронно представяне на фактури

ePay.bg

плащане по електронен път на битови сметки и данъци

Свържете се с нас

Централно управление

София 1612
бул. "Цар Борис III" №41
и-мейл: office

Вижте всички офиси


Последвайте ни:

Изгубен или откраднат подпис

При изгубен или откраднат подпис - за временно спиране за 48 часа, позвънете на

За окончателно прекратяване на подписа посетете наш офис.

Имате запитване

captcha image
Вашето запитване беше изпратено успешно!
Въвели сте некоректни данни. Моля, опитайте отново!


* Всички полета са задължителни

Live chat iconLive chat